Now Reading
COS pe catwalk la Paris

COS pe catwalk la Paris

COS a prezentat colectia Atelier primavara- vara 2023 in Paris, in cadrul unui show propriu. Colectia de articole vestimentare day-to-evening a fost prezentata pe fundalul deosebit din secolul al XVIII-lea al Hôtel d’Evreux din Place Vendôme.


Avand ca inspiratie orasul recunoscut pentru haute couture de exceptie, emblema savoir-faire-ului francez, colectia este o dedicatie adusa maiestriei, captand arta de a arata “chic, fara efort” intr-o tinuta de eveniment, in viziunea COS.

Pe catwalk-ul amplasat in arondismentul 1 din Paris, epicentrul luxului
european, rochiile voluminoase cu constructie ascunsa au fost introduse alaturi de croiala contemporana a COS, consolidand incursiunea brandului in crearea de tinute de ocazie.


Completate de grandoarea imprejurimilor, rochiile indraznete in culoarea portocaliu intens au fost prezentate alaturi de o paleta de culori neutre, inspirate din natura. Dezvoltata in atelierul propriu al brandului, cu sediul in Londra, nota generala a stilului asupra modei ramane si este subliniata prin croiala clasica a COS prelucrata intr-un costum cu fusta care este in acelasi timp puternic, dar elegant si rochiile atemporale din matase.
Abordarea COS pentru aceasta colectie ramane simpla, dar bine gandita – conceputa din interior spre exterior, calitatea si longevitatea raman in centrul colectiei, cu elemente reglabile care asigura o croiala perfecta.

Tehnicile de croitorie imbunatatite, cum ar fi drapajul, permit o creativitate sporita si o forma organica, in timp ce mestesugul tesutului este explorat, firele intrepatrunse creand texturi sofisticate ale suprafetelor. Atentia impecabila la detalii defineste colectia. Piesele din colectia pentru barbati au aceleasi siluete fluide ca si cele pentru femei si sunt insotite de camasi usoare din bumbac cu broderii complexe.
Colectia COS Atelier va fi disponibila in magazinele COS selectate si pe cos.com incepand de vineri, 28 aprilie 2023.

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura.

See Also

Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

Colectia Atelier este axata pe vestimentatia elevata day-to-evening, surprinzand arta fina de a arata effortless intr-o tinuta de eveniment prin ochii COS. Concentrandu-se pe croieli contemporane, cu un angajament sporit fata de maiestrie si materialitate, tehnicile de croitorie sunt folosite pentru a crea fiecare articol de imbracaminte din interior spre exterior. O colectie de piese de imbracaminte ce pot fi purtate atat ziua, cat si seara.

CITESTE SI: Un club select pentru femei

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top