Now Reading
Lacuri de unghii inspirate din moda sustentabila

Lacuri de unghii inspirate din moda sustentabila

CND, lider mondial în produse și servicii profesionale în industria manchiurii, a lansat o nouă colecție de lacuri de unghii, intitulată Upcycle Chic. Aceasta include lacuri de unghii în șase nuanțe uimitoare, de tonuri calde pământii și pasteluri răcoritoare.

Disponibile atât în CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish, cât și în CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish, această paletă este inspirată de moda sustenabilă și de tendințele momentului de pe podium și oferă soluția perfectă pentru manichiurile din noul sezon, cu tonuri de cappuccino, denim purtat și frunzișul specific toamnei.Noua colecție CND Upcycle Chic a fost lansată în premieră în România, de Top Line, în cadrul unui eveniment găzduit de Colors.Experience, la care au participat persoane publice și influenceri.

Diana Baicu, Director General Top Line și Mari Mosor, ambasador CND și proprietarul Colors.Experience, le-au prezentat invitaților conceptul noii colecții CND și inovațiile produselor apreciate de milioane de oameni din întreaga lume.Noua colecție sărbătorește armonia dintre sustenabilitate și creativitatea din lumea modei și include următoarele nuanțe:
• TEAL TEXTILE: Albastru ardezie transformat cu un sclipici verde deschis 
• WHAT’S OLD IS BLUE AGAIN: Albastru azur
• RAGS TO STITCHES: Verde măsliniu deschis
• LEATHER GOODS: Nuanță de espresso forte 
• NEEDLES & RED: Vișiniu intens accentuat cu detaliu negru
• SILKY SIENNA: Portocaliu dovleac 
 
Produsele CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish asigură o purtare de peste 14 zile și strălucire intensă fără deteriorarea unghiilor*, lăsându-le să arate mai sănătoase după îndepărtare.
Folosit împreună cu CND™ SHELLAC™ Original Base Coat sau CND™ SHELLAC™ Wear Extender; lampă CND™ LED și CND™ SHELLAC™ Original TopCoat sau NOUL CND™ SHELLAC™ No Wipe+ TopCoat pentru a obține 3 săptămâni de strălucire intensă.


CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish oferă culoare cu uscare rapidă, purtare de 7 zile și strălucire de tip lac semipermanent printr-o aplicare ușoară în doi pași. Finalizați cu CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish TopCoat, o formulă cu strălucire intensă și uscare rapidă, cu durabilitate crescută în expunerea la lumină naturală.

See Also


 
Despre CND™
Fondată în 1979, CND™ (Creative Nail Design, Inc.) este liderul global în produse și servicii profesionale pentru unghii, inclusiv CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color. Angajată profund în avansarea industriei îngrijirii unghiilor, CND™ își dedică timp și resurse semnificative cercetării și dezvoltării de produse, educației și suportului pentru clienți. Doar CND™ livrează culoare de unghii de înaltă performanță la frontiera modei și tehnologiei.

CITESTE SI: Lupta impotriva imbatranirii

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top