Now Reading
LP, Rockstarul se întoarce la București!

LP, Rockstarul se întoarce la București!

Mai este doar o lună până la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureşti, când artiști renumiți, printre care cel mai mare entertainer al momentului, Robbie Williams, artiști români și DJ, vor urca oficial pe scena din Piața Constituției. Printre acești artiști se numără și Laura Pergolizzi cunoscută de aproape 20 de ani publicului internațional sub numele de scenă LP.

Compozitoarea din Los Angeles, devenită ulterior cântăreață este un personaj unic în peisajul muzicii internaționale: rockstar, fashion icon, „povestitor liric”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de presa internațională la adresa ei.
Provenită dintr-o familie tipic italiană din Long Island, dar moștenind dragostea de muzică de la mama sa, Laura Pergolizzi s-a mutat în New York City în 1996, renunțând la școala pentru a reuși să semneze primele ei contracte cu marile case de discuri. În prezent locuiește în Los Angeles, considerând viața orașului că fiind principala sursa de inspirație.

De-a lungul anilor, LP și-a realizat o carieră solo care reprezintă dovada clară a voinței și perseverenței sale, cu toate că primul job la NY a fost într-un restaurant. Înainte de a ajunge în cele din urmă în lumina reflectoarelor ca artistă, și-a făcut o reputație de compozitoare. A scris câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri ale unor soliști și band-uri faimoase, precum RihannaChristina AguileraBackstreet BoysCher.
LP care se pregateste sa isi lanseze noul single, “Golden” se autocaracterizează spunând că este un om de acțiune care „în primul rând un muzician, în al doilea rând VIP”.

LP a lansat noul single Golden printr-un live stream pe Youtube si pe alte platforme Social Media (Twitter), unde s-a conversat live cu fanii sai.
Videoclipul o prezinta pe LP, imbracata in lenjerie intima masculina, o blana ecologica oranj si bocanci, dansand intr-un mansion clasic din California printer “reminiscentele” trecutului si relatiilor, intruchipate de modele cu forme apetisante a caror piele goala straluceste in tuse de aur.
 
Astfel, si-a anuntat noul album, ce va fi lansat la finalul lunii septembrie si care se va intitula Love Lines.
Acesta analizeaza complexitatea naturii umane si contine 12 track-uri, ce ofera o perspectiva introspectiva a vietii artistei din New York, incluzand relatiile romantice, parteneri, familie si analizand propriile trairi.
 
LP a colaborat la realizarea acestui album cu Ashton Irwin, Andrew Berkeley Martin (Palaye Royale), Matthew Pauling (producator nominalizat la Grammy) propunandu-si sa deschida publicului o fila intima din traseul vietii personale si al autodescoperirii propriei persoane.
Albumul incalpsuleaza vocea unica si inconfundabila a artistei LP, storytelling onest, rock&roll si emotii de neuitat. 
Aceasta este esenta a ceea ce sunt si ce am trait in aceasta viata, ce am cultivat si ce am incercat sa inteleg”, spune LP. “Simt ca devin o persoana complexa. De la an la an devin eu insami” , mai adauga LP.
Solista originara din N.Y. crede este “chemarea ei in viata”, actul de a compune melodii , ea fiind recunoscuta pentru intelepciunea si modul analitic de a gandi si de a spune lucrurilor pe nume.
 
Primul single de pe acest album este “Golden”, o melodie ce exploreaza arta de a invata din lectiile vietii, din iubirile pierdute. Alaturi de melodie, LP a lansat si un videoclip, realizat in colaborare cu Stephen Schofield care a lucrat in trecut cu Taylor Swift.
 

Explodând în topurile internaționale cu hit-ul „Lost On You”, din 2016, piesa ce a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, numele artistei LP a apărut prin publicații renumite ca Vogue, acestea plasând-o pe culmile gloriei.

LP continuă să inspire publicul din întreaga lume prin aparițiile sale androgine, in tinute accesorizate mereu cu ochelari de soare (un trademark personal). Mai presus de toate, ea a reușit să facă ceea ce iubește, să rămână fidela propriei personalități, urmandu-și în același timp cele mai îndrăznețe vise. Anul acesta, a încheiat deja un turneu în America de Sud, iar recent a urcat pe scenă în Australia, urmând că în mai să plece în turneu în California. La începutul lunii iunie va fi în Danemarca, iar pe 4 iunie avem plăcerea de a o revedea la București în Piața Constituției.

LP alături de artiști celebri vă așteaptă la Summer in the City, cel mai hot festival al verii în București, organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.
Biletele la festivalul Summer in the City, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top