Now Reading
Moroccanoil a lansat un set în ediție limitată dedicat Eurovision 2023

Moroccanoil a lansat un set în ediție limitată dedicat Eurovision 2023

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, partenerul oficial al Eurovision Song Contest pentru a treilea an consecutiv, a lansat un set special de produse, dedicat ediției din acest an a competiției muzicale. Setul, special creat pentru piața din România, conține o sticlă de ulei tratament de păr Moroccanoil, de 100 ml, și o variantă tip Travel Size (25 ml), iar design-ul ambalajului include steagul României, în semn de susținere a țării noastre în concursul Eurovision.

Astfel de seturi personalizate au fost create de Moroccanoil pentru fiecare țară participantă la Eurovision, unde produsele pe bază de ulei de argan, multi-premiate la nivel internațional, sunt distribuite.Prin parteneriatul cu Eurovision Song Contest, celebrăm arta și individualitatea. Mesajul nostru este Îndrăznește să fii tu, îndrăznește să fii adevărat. Fii original! Setul Moroccanoil „Be an Original” celebrează spiritul unic al fiecărei țări participante la Eurovision Song Contest. În acest an, 2023, Eurovision va avea loc la Liverpool, Marea Britanie. Pentru a sărbători, am creat o cutie personalizată pentru fiecare țară, cu steagul său, alături de mesajul „Mult noroc!”. Susține-ți țara și onorează spiritul de originalitate cu acest set ediție specială!”, declară reprezentanții Moroccanoil.
Setul Moroccanoil „Be an Original” este disponibil în ediție limitată și conține o sticlă Moroccanoil Treatment (100 ml) și o alta tip travel size (25 ml), disponibile în variantele Original și Light. Ele pot fi achiziționate de pe www.topline.ro, din magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și din saloanele partenere Top Line din țară
“, a declarat Diana Baicu.


 
Beneficiile uleiului tratament Moroccanoil
 
Tratamentul Moroccanoil, infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și vitamine, transformă complet calitatea părului, îl hrănește și îl tratează, redobândindu-i manevrabilitatea și strălucirea, de la rădăcină până la vârf. Este un produs multifuncțional, astfel că poate fi aplicat înainte de serviciile chimice pentru a îmbunătăți sănătatea părului în timpul procesului.

  • Descurcă părul și facilitează manevrabilitatea
  • Disciplinează părul, reducând frizarea și electizarea
  • Reduce timpul de uscare a părului și controlează încrețirea
  • Formula fără alcool se absoarbe instant pe părul umed sau uscat.

 
Ingrediente cheie:
Ulei de argan: Bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți și vitamina E, uleiul de argan este un secret vechi de frumusețe polifuncțional, ce ajută la hidratarea și catifelarea părului, a pielii și a unghiilor.
Extract de in: Derivat din semințe de in, o sursă bună de acid alfa-linolenic – de asemenea, un acid gras esențial care ajută la îmbunătățirea sănătății părului.
 
Stiliștii români au coafat artiștii Eurovision

Hairstyliștii români au dominat podiumul competiției Moroccanoil ”Show Us Your Style: Then and Now!” în ultimii trei ani. Coafurile lor creative, realizate cu produse Moroccanoil, în ton cu tema fiecărei ediții, au impresionat juriul de specialitate și, astfel, au reușit să intre în echipa specialiștilor care realizează coafurile concurenților Eurovision.

În 2023, Narcisa Miron, hairstylist la Vestige Centre Ville, Cluj-Napoca, salon partener Top Line, a câștigat competiția și va fi prezentă în echipa de stiliști de la Liverpool.La fel s-a întâmplat și anii anteriori. Ioana Todoran și Sergiu Popa, hairstyliști din Cluj-Napoca, au făcut parte din echipa de specialiști internaționali Moroccanoil care s-au aflat în backstage și au creat coafurile artiștilor care au urcat pe scenă în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Sergiu Popa a fost ales câștigător al competiției din 2022 “Show Us Your Style: Then and Now!”, devansând specialiști din întreaga lume. El a impresionat juriul cu două creații inspirate de moda anilor 80, coafuri ce au demonstrat abilitatea sa de a crea look-uri iconice, adaptate priopriei sale viziuni creative.

La fel s-a întâmplat și cu Ioana Todoran în 2021, ea câștigând competiția “Show Us Your Style: Then and Now!”,  și fiind acum parte din echipa internatională Moroccanoil.

See Also

Delegația României la Eurovision 2023 a plecat deja de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București cu destinația Liverpool.
Cu doar câteva zile înainte de îmbarcare, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a declarat că este optimist și se simte foarte pregătit pentru evenimentul special care urmează sa aibă loc: “Toată această pregătire pentru Liverpool a fost și este foarte intensă, orele trec cu o rapiditate uimitoare printre repetiții la canto, filmări, lucru în studio, interviuri și mesaje video. Îmi doresc să fim o echipă foarte sudată, să fim tonici și să facem cea mai bună figură în concursul din acest an. Mulţumesc publicului care ne-a susţinut până acum, sper să ne sprijine în continuare şi împreună să reuşim o performanţă notabilă. Până atunci, urmăriţi programele Televiziunii Române și conturile de pe rețelele de socializare ale TVR, unde vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi. ”
În perioada imediat următoare, dupa sosirea în Liverpool, echipa Delegaţiei României va avea un program complex, care va include repetiţii, şedinţe tehnice, interviuri, sesiuni foto și întâlniri cu fanii. Prima repetiție este programată pe 1 Mai, la Liverpool Arena.


Theodor Andrei va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai.
Revenit recent din turneul său de promovare, organizat de Televiziunea Română, artistul a povestit și despre cele două deplasări, din 15-16 aprilie, de la Amsterdam şi Londra, care au constituit o minunată experiență profesională.
Am avut parte de două zile extraordinare la pre-party-uri-le de la Amsterdam și Londra. După aterizarea la Amsterdam, am mers direct la sala de spectacole, unde, la intrare, numeroși fani așteptau să ne vadă pe noi, artiștii. Cum m-au văzut, au pus “D.G.T (Off And On)” pe toate boxele și apoi au venit foarte mulți să facem poze împreună sau să le semnez pe pozele cu mine. M-am simțit extraordinar de apreciat și am încercat să vorbesc cu toată lumea. Am rămas plăcut surprins când am auzit atâtea voci cântând în limba română versurile din D.G.T. După concert, am fost invitat și la after-party, unde am cântat un medley cu piese celebre din Eurovision și, din nou, publicul a fost aproape de mine. În Londra am avut o surpriză placută în camera de hotel, unde am găsit o chitară superbă și la care m-am încălzit un pic. Am mers la sala de spectacol, unde am filmat câteva videoclipuri alături de BBC, am dat interviuri, iar apoi am început concertul. Oamenii ne-au primit cu brațele deschise, ba chiar au devenit fanii personajului “Mânuțul“ sau “România’s huge hand “ și am bătut palma cu sute de oameni veniți în public. Ne-am întors în București, având în bagaj o experiență extraordinară, mulți fani și un mindset foarte bun pentru ceea ce urmează să facem în Liverpool. Mii de inimi au bătut în ritm de Rock’and’Roll românesc. Ăsta e doar începutul. Mulțumesc din suflet pentru tot!”, a detaliat Theodor.
Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023, în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa “D.G.T. (Off and on)”.
Semifinalele şi finala, care se vor desfăşura la Liverpool Arena sub sloganul „United by Music”, vor fi transmise în direct, în zilele 9, 11 şi 13 mai, pe canalele TVR.
Despre Eurovision:
Ediţia din 2023 a Eurovision Song Contest (ESC) va avea loc în Marea Britanie, care va organiza concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat pe teritoriul acestei ţări.
Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU) – cea mai mare asociaţie din Europa a televiziunilor publice.
ESC se realizează în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume şi este transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.
Televiziunea Română este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.
Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).      

Semifinalele și finala ESC 2023 vor fi transmise în direct pe canalele TVR în zilele de 9 şi 11 mai şi respectiv, pe 13 mai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top