Now Reading
Reverso, tratamentul care tratează și întinerește orice tip de piele!

Reverso, tratamentul care tratează și întinerește orice tip de piele!

REVERSO este ideal pentru remodelarea țesuturilor, întinerirea pielii, conturare facială, tratament cicatrici, fermitate și lifting, hiperpigmentare și, spre deosebire de alte tratamente, are, în premieră, timp de recuperare de maximum 24 ore.

Vedete și influenceri cunoscuți din showbiz au avut ocazia să descopere cel mai nou tratament antiaging, REVERSO, cu ajutorul căruia pot fi tratate rapid, și fără timp de recuperare îndelungat, imperfecțiunile pielii și semnele înaintării în vârstă. Noua tehnologie, adusă în România, de Top Line, a fost prezentată în premieră la Silhouette Medical Beauty, și are la bază radiofrecvența fracțională profundă, potrivită oricărui tip de ten. 

Anca Serea, Andreea Bălan, Andreea Perju, Denisa Filcea, Adina Buzatu, Ruxandra Luca, Octavia Geamănu, Mirela Bucovicean, Cristina Herea, au fost prezente la evenimentul de lansare și au aflat de la medicii clinicii și specialiștii în frumusețe în ce mod pot obține rapid efectele spectaculoase prin intermediul noului tratament REVERSO.

De ce REVERSO este considerat un etalon în domeniu

REVERSO are la bază tehnologia Profilului Pulsului Variabil (VPP), ce permite să se selecteze personalizat forma impulsului de radiofrecvență fracțională profundă, în funcție de necesitățile fiecărui pacient. Dispozitivul aparatului emite impulsuri electrice în fiecare secundă și acoperă o suprafață de lucru de 194 mm² per impuls, energia fiind distribuită uniform în întreaga zonă tratată, astfel că se reduce semnificativ riscul de hiperpigmentare post-inflamatorie.

Prin acțiunea impulsului de radiofrecvență fracțională profundă, se obține ablația țesutului, fapt ce va stimula refacerea pielii. Prin coagularea proteinelor, procesele naturale de vindecare vor accelera formarea de colagen nou, elastină și acid hialuronic.

În acest mod, se va obține:

See Also

  • Remodelarea țesutului. Rejuvenarea pielii.
  • Ameliorarea cicatricilor provocate de acnee și a altor cicatrice
  • Ameliorarea hiperpigmentării superficiale și adânci
  • Ameliorarea ridurilor fine
  • Estomparea vergeturilor albe și roșii

Comparativ cu tehnologiile similare, tratamentele cu Reverso sunt foarte bine tolerate, cu o recuperare rapidă.

Intervalul recomandat între fiecare tratament cu radiofrecvență fracționată este de 3-4 săptămâni.
Având la bază tehnologia avansată, Reverso promite o experiență eficientă și personalizată de resurfațare a pielii, garantând rezultate clinice de excepție în condiții de siguranță maximă.
În plus, REVERSO a câștigat 3 premii Internaționale de Design (IDA), având o interfață avansată și intuitivă pentru utilizatori, cu ecran tactil, proiectată pentru a optimiza atât experiența utilizatorului, cât și rezultatele clinice.

REVERSO este distribuit în România de Top Line și este disponibil la Silhouette Medical Beauty și, în curând, în saloanele și clinicile partenere Top Line.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top