Now Reading
Crypto Expo Europe, evenimentul de top al tehnologiilor emergente

Crypto Expo Europe, evenimentul de top al tehnologiilor emergente

Tinerii încep să fie preocupați de tehnologiile emergente și își doresc să învestească
în aceasta nișă. Înainte de a cataloga acest domeniu ca fiind unul riscant, ei au șansa
de a înțelege mai bine cum funcționează noile tehnologii emergente, direct din surse credibile și corecte.

Speakeri internaționali și liderii unor afaceri de succes vor participa la București, intre 3 și 4 martie la Radisson Blu Hotel la evenimentul Crypto Expo Europe, cel mai mare eveniment de Cryptocurrency din Europe de Est și Centrală, unde sunt invitați toți cei care au apetit pentru tehnologie.

Principala noutate este că piața cryptomonedelor a început să fie reglementată MiCA, olege a Parlamentului European care preia cele mai bune practici deja existente în reglementările piețelor financiare, aplicandu-le industriei crypto.

Obiectivele MiCA sunt:
– să înlocuiască reglementările individuale găsite pe piețele mai multor țări UE într-un cadru unificator și cuprinzător;
– să stabilească reguli mai clare pentru furnizorii de servicii de active crypto și emitenții de tokenuri;
– să ofere mai multă certitudine în reglementarea activelor crypto, acolo unde aceasta nu este acoperită de reglementările financiare existente.

Astfel, cei ce vor participa la congresului internațional Crypto Expo Europe vor putea lua parte și la worksopuri la care vor participa și reprezentanții ai autorităților, precum ICI (Institutul National de Cercetare) si Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.

În cadrul conferințelor, ce vor avea loc de la 9 AM – la 9 PM, în spațiul expozițional de peste 5000 mp al hotelului Radisson Blu din Capitală, participanții vor afla cum vor schimba tehnologiile emergente Internetul, ce înseamnă Web3, Blockchain, securitatea datelor și reglementarea lor la nivel mondial, AI (Inteligența Artificială) și cum vor fi integrate noile tehnologii emergente în viața noastră de zi cu zi.

“Crypto Expo Europe este un eveniment important care vizează educarea și modelarea pieței criptomondelor în special în Europa de Est care se confrunta cu o creștere substanțială a adoptării și dezvoltării acestei nișe”, a declarat Ruxandra Tătaru, co-fondator și CEO al Crypto Expo Europe.

Top Speakers:
Kyrylo Khomiakov: Managerul CEE și CSI al Binance va împărtăși cunoștințele și
experiențele sale neprețuite;
Seker: Senior Vice President la Crypto.com va discuta despre cele mai recente tendințe și strategii de pe piața crypto;
Lideri de dezvoltare a afacerilor: de la KuCoin și gate.io vor oferi o privire asupra viitorului afacerilor în spațiul crypto;
Kristina Lucrezia Cornè: redactor-șef la CoinTelegraph își va oferi analizele, predicțiile și expertiza;
Adrian Zduńczyk și Evan Luthra: își prezintă lucrările și perspectivele inovatoare;
Andrew T.: Director de parteneriate pentru APAC/MENA la CoinDesk va oferi o viziune globală asupra parteneriatelor și tendințelor crypto.

Pe lângă acești speakeri de top, reprezentanți ai instituțiilor și oficiali guvernamentali vor prezenta evenimentul, oferind o viziune holistică asupra ecosistemului crypto din perspective reglementării, inovării și investițiilor.
Acest eveniment nu este doar o modalitate de împărtășire a cunoștințelor, ci și o legătură pentru crearea de networking cu parteneri importanți precum Binance, Kucoin, OKX, Nasdaq, gate.io, crypto.com, SunContract și mulți alții.

Crypto Expo Europe este într-adevăr o oportunitate de aur pentru oricine dorește să înțeleagă sau să investească în piața cripto și blockchain.

Principalele subiecte:
Cum să-ți alegi schimbul: navigând în labirintul complex al schimburilor de criptomonede;
Protecția consumatorilor: perspective instituționale privind protejarea intereselor
consumatorilor pe piața volatilă a crypto;
Government Insight: un dialog cu reprezentanți ai Ministerului Român al Digitalizării, care aduce lumină asupra poziției și politicilor țării în ceea ce privește monedele digitale;
Reglementarea MiCA: înțelegerea piețelor de cripto-active (MiCA) și implicațiile acesteia pentru industrie;
Evoluția tehnologiei blockchain: o imersiune profundă în progresele și traiectoria viitoare a tehnologiei blockchain;
Wallet Wisdom: un ghid cuprinzător pentru alegerea unui portofel sigur și eficient pentru criptomonede;
Criptomoneda ca investiție: explorarea riscurilor și recompenselor investiției în monede digitale;
Tokenizare: Perspective despre actualizările din 2024 privind tokenizarea activelor din lumea reală;
AI Meets Web3: intersectarea inteligenței artificiale cu tehnologiile Web3.
Un punct culminant al Crypto Expo Europe gala ce va premia cele mai impresionante realizări și inovații din sector din ultimele an și care va încununa summit-ul.

Pe lângă faptul că este o conferință, Crypto Expo Europe este și un eveniment extraordinar de networking care oferă deținătorilor de bilete acces la o serie de ateliere, seminarii, expoziții, sesiuni de lucru și socializare.

Biletele sunt disponibile în formatele Standard, Premium și VIP, cu opțiuni VIP care oferă acces exclusiv la un VIP Lounge și la Gala de premiere menționată mai sus.
Pentru mai multe informații și pentru a cumpăra bilete: cryptoexpoeurope.com

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top