Now Reading
David Beckham, icon global in sport si fashion devine imaginea Boss!

David Beckham, icon global in sport si fashion devine imaginea Boss!

HUGO BOSS a anunțat o colaborare globală, pe termen lung cu David Beckham. Această colaborare se va reflecta în colecțiile BOSS Menswear mulți ani de acum înainte. Colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear și va aduce un design inovator și captivant care reflectă, deopotriva valorile de stil și estetică ale lui David Beckham și ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins.

David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât și în fashion

În următorii ani, parteneriatul strategic va include colecții capsulă și de sezon create și curatoriate de David Beckham, inspirate de o viață cu stil, în toate stadiile de concept și design. Colecțiile vor fi reprezentative atat pentru stilul său personal, cat și pentru poziționarea de lifestyle premium BOSS, precum și angajamentul brandului pentru excelență, cea mai înaltă calitate și design rafinat.

Colaborarea se va concentra atât pe îmbrăcăminte formală, cât și casual pentru bărbați. David va apărea deja în campania globală a brandului în sezonul toamnă / iarnă a acestui an.

David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât și în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial și pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerăbdători să vedem prima colecție prinzând viață și să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul următorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

See Also

În ultimii ani, am vrut să investesc mai mult timp în zona de design și fashion, dar am vrut să mă asigur că lucrez cu un brand și o echipă care pot crea ceva cu adevărat global și de impact. Mi-a făcut o reală plăcere colaborarea cu BOSS de până acum și am fost impresionat de ambiția, creativitatea și dorința de a excela a echipei. Sunt încântat să vă prezint ce am lucrat până acum, inclusiv campania toamnă / iarnă 2024 ca prim pas în parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.

In Romania, Boss este prezent cu magazin fizic pe Calea Victoriei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top