Now Reading
Secretul canotorilor în pregătirile pentru marile competiții!

Secretul canotorilor în pregătirile pentru marile competiții!

Canotorii români se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru marile competiții din acest an. Pentru a putea obține performanțele dorite, sportivii respectă un program solicitant ce presupune două antrenamente zilnice intense, ore de refacere și de odihnă, dar și o nutriție profesională atent supravegheată. România va fi prezentă la Olimpiada din luna iulie cu 44 de canotori, care vor concura în 11 probe diferite. Pentru a putea obține performanțele dorite, sportivii respectă un program solicitant ce presupune două antrenamente zilnice intense, ore de refacere și de odihnă, dar și o nutriție profesională atent supravegheată.

Un aport optim de nutrienți, vitamine și minerale contribuie semnificativ la maximizarea performanței, prevenirea accidentărilor și recuperarea rapidă după efort.

Orice sportiv de performanță are nevoie de alimentație optimă pentru a avea energia necesară pentru antrenamentele intense și pentru a putea face față competiților. Sportivii au nevoie de proteine de înaltă calitate pentru recuperarea musculară rapidă dar si de un sistem osos puternic, reducând astfel riscul de accidentări. De asemenea, o nutriție bine planificată ajută sportivii să își mențină o greutate și o compoziție corporală optimă pentru sportul lor, ceea ce poate influența direct performanța. În plus, un aport adecvat de vitamine și minerale este crucial pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar, protejând sportivii de boli și infecții care ar putea afecta antrenamentele și competițiile. Echipa medicală a Federației Române de Canotaj are grijă ca sportivii să beneficieze zilnic de un plan alimentar optim, îmbinat cu suplimentele sportive profesionale din gama H24 de la Herbalife”, declară dr. Vasile Oșean, medicul lotului olimpic de canotaj al României.

Canotorii obțin energia necesară cu băutura dezvoltată în parteneriat cu Cristiano Ronaldo
Produsele nutritive Herbalife H24 îi ajută pe canotori să aibă o hidratare optimă, vitaminele și mineralele de care organismul are nevoie, și să obțină necesarul de proteine și aminoacizi, din produse ce au la bază formule premium. Siguranța și eficiența lor sunt verificate și garantate în urma a mii de teste realizate în nouă laboratoare de control al calității.

Spre exemplu, înaintea fiecărui antrenament sau competiții, canotorii consumă CR7 Drive, o băutură hipotonică pentru sportivi, formulată științific, dezvoltată în parteneriat cu Cristiano Ronaldo, renumitul sportiv fiind, de altfel, și Partener Oficial în Nutriție Herbalife​.

Premiată drept ” Cel mai inovator produs de nutriție dedicat sportivilor”, de către Food+ Awards, Turcia, CR7 Drive asigură energia necesară în timpul antrenamentelor și îmbunătățește hidratarea. Are aromă de fructe de acai și combină soluții de carbohidrați-electroliți cu vitaminele B1 și B12 pentru a oferi hidratare avansată, rezistență și contribuie la metabolismul energetic normal.
Pentru hidratare optimă în timpul antrenamentului, sportivii adaugă în apă H24 Hydrate, pentru a obține o băutură hipotonică, cu un conținut scăzut de calorii, ce asigură 100% din necesarul de vitamina C, B-uri estențiale, calciu și magneziu.

Pentru refacere musculară, canotorii se bazează pe batoanele proteice H24 Achieve, premiate drept
”Produsul anului” de către Health & Nutrition, Marea Britanie. Acestea conțin 21 grame de proteine de calitate, nu au arome artificiale sau coloranți și sunt potrivite și pentru vegetarieni.

De asemenea, ei au grijă ca, după antrenamente, să își prepare și să consume shake-uri proteice cu suplimentele proteice premium H24 Rebuild Strength sau H24 Rebuild Endurance.

Ca sportiv de performanță, sub îndrumarea echipei medicale, am grijă să folosesc cele mai bune produse pentru a-mi susține antrenamentele și recuperarea. Preferatele mele sunt Batoanele Proteice H24 Achieve, care îmi oferă nutrienții esențiali și energia necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel. Conțin 21 de grame de proteine per porție, nu au coloranți sau arome artificiale și reprezintă gustarea ideală după fiecare antrenament“, declară Ancuța Bodnar, campioană olimpică, multiplă campioană mondială și europeană la canotaj. 

Am nevoie întotdeauna să știu că pot da tot ce am mai bun atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul competițiilor. Pe lângă pregătirea constantă și o alimentație echilibrată, produsele Herbalife mă ajută să rămân în formă maximă și să îmi ating obiectivele de performanță. H24 CR7 Drive este nelipsit înainte de antrenamente și competiții, întrucât crește nivelul de energie și de hidratare. Folosesc și H24 Hydrate, o băutură cu electroliți, săracă în calorii, pe care o consum după antrenamente pentru că ajută la reducerea stării de oboseală și extenuare“, declară Simona Radiș, campioană olimpică, multiplă campioană mondială și europeană la canotaj. 

See Also

Întotdeauna, după antrenamentele intense, pentru a ajuta corpul să se refacă, am pregătite shake-urile H24 Rebuild Endurance și H24 Rebuild Strength. Acestea au un conținut optim de proteine de cea mai bună calitate și ajută la refacerea musculară“, declară Marius Cozmiuc, vicecampion olimpic, campion mondial și multiplu campion european.

Herbalife România este Partenerul Oficial în Nutriție pentru Lotul Olimpic de Canotaj al României, pentru FC Farul Constanța, pentru multiplul campion național la triathlon și duathlon, Ciprian Bălănescu și, din 2022, este Partenerul Oficial în Nutriție pentru Dorin Alexe, Triplu Campion European la Karate. Toți acești sportivi folosesc gama de produse pentru nutriție sportivă, Herbalife 24, certificată Informed Sport.

Toate produsele din gama Herbalife 24 sunt certificate Informed Sport. Acest program de asigurare a calității certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testat de laboratorul de antidoping de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Se testează și retestează, atât pe plan intern cât și prin organizații terțe de certificare, pentru a se obține validarea că produsele sunt cele mai bune din categoriile respective. Sunt implicați peste 300 de oameni de știință care asigură calitatea și respectarea strictă a reglementărilor guvernamentale și există un proces amplu și riguros de producție și de asigurare a calității. Se efectuează peste 300.000 de teste asupra produselor Herbalife în fiecare an pentru a verifica puritatea ingredientelor, valoarea nutrițională și gustul”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top