Now Reading
Design circular si festiv de la H&M

Design circular si festiv de la H&M

H&M a lansat o colectie inovatoare este un omagiu adus persoanelor cărora le place să se îmbrace elegant, dar si o celebrare a design-ului circular. Piese ușor de retusat si reciclat, pe care le vei adora!

Captivantă! Eclectică! Dramatică! Asa arata colectia festiva propusa de H&M in ajunul Craciunului. “Este timpul să redescoperi bucuria de a purta ținute elegante! Vrei să încerci? Rochii învăluite în tul, piese realizate integral din paiete, paltoane spectaculoase, funde supradimensionate și accesorii extravagante — toate create în contextul circularității“, spun reprezentantii brand-ului.

Piese vestimentare cu volumetrii dramatice, buline supradimensionate, culori vibrante si nuante eclectice, te fac sa dansezi in fata oglinzii, sa te simti libera si entuziasmata despre ce ar putea aduce seara care vine! Aceasta este starea de spirit a colectiei care pune accent pe bucuria de nepretuit de a te imbraca spectaculos!

Creata de designeri care au avut in minte conceptul circularitatii si sustenabilitatii, colectia contine piese vestimentare ce trebuiesc pretuite, reciclate si de ce nu, impartite cu alte persoane. Hainele au fost realizate din materiale inovative si pot fi purtate in nenumarate feluri. De exemplu, blazerele pot fi purtate ca rochii, pantalonii sunt ajustabili, rochiile de seara se pot recompune in forma de top si fusta.

Ideea centrala a colectiei este de a folosi textilele in mod responsabil si de a le transforma ulterior in alte piese vestimentare. Astfel in procesul de fabricare al hainelor au fost utilizate fibre din sticle colectate de pe malurile oceanelor, paiete care se vor dizolva, acfcesorii care pot fi usor scoase si pot fi reciclate!

See Also

CITESTE SI: Interviu cu Romanita

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2020 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top