Now Reading
How Deep is Your Self Love, o colectie capsula INAIS?!

How Deep is Your Self Love, o colectie capsula INAIS?!

#How DeepIsYourSelfLove este “motto-ul” campaniei INAIS brand care isi propune sa celebreze dragostea pentru propria persoana in timpuri marcate de izolare si incertitudine! A te iubi mai mult pe tine insuti a devenit dintr-un act egoist, un act de dezvoltare personala care te ajuta sa ramai sanatoasa fizic si emotional!

De la modul cum te imbraci cand stai in casa, pana la alimentele pe care le consumi zi de zi, la grija pe care o acorzi aspectului fizic, pana la timpul investit in dezvoltarea ta personala prin cartile pe care le citesti ori muzica pe care o asculti, toate aceste mici actiuni contribuie la iubirea si stima de sine.

INAIS a creat in acest scop o colectie capsula cu piese vestimentare versatile si atemporale care pot fi purtate atat in intimitatea propriei locuinte, in momente de rasfat personal, cat si in incursiunile in spatiul exterior printr-o accesorizarte diferita.

Astfel, o rochie tricou in nuanta vinului poate prin acesorizare sa se transforme din “uniforma de casa” in tinuta perfecta pentru cumparaturi la supermarket ori la cafeneaua de specialitate din coltul strazii. Clasica pijama cu croiala masculina, devenita item unisex se poate metamorfoza intr-o tinuta stylish&chic prin alaturarea botinelor, a unei palatii si unei jachete, intr-o evadare romantica in mijlocul noptii din spatiul locuintei personale. 

#HowDeepIsYourSelfLove  by INAIS contine si un MoodBoard inspirational:

  • Dream of what makes you grow
  • Live your precious present
  • Make a deep, true, authentic wish
  • Nurture vulnerability
  • Take a beauty nap
  • Take a second to let go

Invata sa iti oferi timp si atentie fara sa te consideri vinovata pentru timpul investit in propriile dorinte si nevoi; concentreaza-te pe calitatile de care dispui si nu pe defecte; gaseste in fiecare zi un lucru pentru care sa fii recunoscatoare si multumita; apreciaza-te si respecta-te mai mult; dezvolta-ti increderea in sine; emana energie pozitiva; dezvolta-ti puterea atractiei; Love Yourself!

Brand 100% romanesc cu o vechime de aproape 5 ani pe piata, INAIS incurajează un stil propriu, autentic si personal, dar si adoptarea in garderoba personala a unor produse comode, prietenoase si mai ales calitative. Cea care creaza universul inspirational INAIS este designerul Ina Isbasescu, arhitect de profesie, stilist si creatoare de costume  pentru teatru, film, opera, spoturi publicitare, atat in Romania, cat si in afara tarii. 

See Also

Colectiile INAIS sunt o fuziune intre creativitate, tehnologie avansata, clasic si modern, vechi si nou, reinterpretand materiale de calitate precum lana, bumbac, denim, piele, matlaseuri peliculizate.Hainele spun o poveste, fiecare obiect avand are o descriere specifica care lasa liber intrepretarii personale, regasita in denumirea produsului”, este de parere Ina Isbasescu. Produsele INAIS sunt disponibile pe www.inais.ro.

Designerul incurajeaza femeile sa se imbrace autentic, dar confortabil, in spiritul ideii ca fiecare dintre noi isi poate gasi o sursa de inspiratie in propria personalitate, pledand pentru vesminte si accesorii speciale, dar care sa nu se demodeze.

CITESTE SI: Interviu cu Ina Isbasescu, designer INAIS

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2020 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top