Now Reading
Rural ai Liber la Tihna s-a transformat in Gradina Sitaru!

Rural ai Liber la Tihna s-a transformat in Gradina Sitaru!

Din ce in ce mai multe locuri din zona rurala au renascut din dorinta proprietarilor de a “imparti” micile lor oaze de tihna cu alti oameni din comunitate. Printre acestea si Rural ai Liber la Tihna care a devenit Gradina Sitaru. Sa aflam povestea rebranding-ului acestui loc de poveste!

Rebranding-ul este pentru noi un pas înainte care ne ajută să fim și mai aproape de iubitorii de evenimente restrânse, în aer liber.  Avem o grădină primitoare, de 2500 mp, care este, practic, <<sufrageria noastră de afară>>.
În grădină au loc nu doar evenimente relaxate, pentru iubitorii de natură și de verde, ci putem spune că grădina este locul în care oricine își poate găsi liniștea, fie în hamac, la piscină, pe terasă sau cu picioarele goale în iarbă“, povesteste Diana, owner-ul locului. 
 
 
Alături de proprietari în noua identitate a loculuise afla însuși sitarul, o pasăre micuță și scumpă la vedere, care cuibărește în pădurile din spatele grădinii și de la care vine și numele satului, Sitaru din Ilfov. 

 
Credem că locul nostru se asemuiește atat de mult cu această pasăre- o prezență discretă în natură & totodată în perfectă armonie cu ea, cu o eleganță “altfel”, fluentă, dată de rotunjimea și simplitatea liniilor. Altfel, rămânem același loc cu tihnă, gazdă a evenimentelor cu suflet și a weekend-urilor relaxate petrecute cu prietenii”.
 
 
Construita in jurul unei căsuțe tradițională, reinterpretată, dar fara a-i altera autenticitatea si sufletul, proprietatea se afla la numai la 30 km de București.
In zona din spatele proprietății începe un sit natural, Natura 2000 cu o mulțime de trasee de biciclete pentru a explora peisajul ca delta, lacurile și vechile păduri  Vlasiei.


Proprietatea care poate fi inchiriata si pentru petreceri private pentru maximum 60 de oameni, inglobeaza
 o grădină generoasă de 2500 mp, o livadă, o piscină, un hambar vechi de porumb transformat într-o terasă, un cort de glamping, un grătar, o groapă de foc, două zone de umbră și relaxare și alte locuri frumoase de răcit și, desigur, casa veche.
Casa a fost faurita in urma cu 50 de ani, in stil vernacular, adica de mesterul satului. Intrarile au pridvoare in stil neo-romanesc, iar interiorul pastreaza usile si ferestrele originale, fiind imbogatita cu dusumele noi, din lemn.
 
 
Casa este circulara, pastrand pe alocuri aerul batranesc, dar fiind modernizata si reamenajata pentru a gazdui 10 oameni. Unul dintre colturile cele mai dezirabile pentru oaspeti este cel de citit, iar pentru copii piscina din curte!
 
 
In Gradina Sitaru poti face foc de tabara, poti privi stelele, iar ziua te poti relaxa in natura, in intimitatea propriei familii ori alaturi de prieteni!
 
 
CITESTE SI: Revival Retreat la Satul Banului
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top