Now Reading
Rutina frumusetii cu Daiana Anghel

Rutina frumusetii cu Daiana Anghel

Daiana Anghel, unul din cei mai apreciați influenceri de beauty din România, a creat patru rutine de înfrumusețare ce includ mai multe tipuri de fiole Babor, rutine testate și recomandate în funcție de nevoile fiecărui ten.

Seturile de fiole Babor, incluse în aceste rutine, sunt disponibile, în ediție limitată, în versiuni personalizate cu semnătura Daianei Anghel. Proiectul reprezintă o nouă colaborare a influencerului cu Top Line, compania distribuitoare a brandului Babor în România. 

Tenul fiecarei persoane este unic și are nevoi aparte. Condiția pielii se schimbă constant și are nevoie de cele mai avansate formule și maximum de expertiză pentru ca tenul să fie mereu în cea mai bună formă: sănătos, luminos, cu aspect tânăr. Cele patru rutine de înfrumusețare au la bază formulele ultra-concentrate ale fiolelor BABOR. Sunt trei tipuri de fiole din zona dermato-cosmetică și trei tipuri din zona de beauty ce oferă cel mai intensiv program de înfrumusețare pe bază de activi de ultimă generație, asociați optim și dozati medical”, declară Daiana Anghel.

O admirăm mult pe Daiana și o considerăm un ambasador de beauty ideal pentru a concepe aceste tipuri de rutine de frumusețe. Admirăm comunitatea sa online și modul în care aceasta interacționează, dezbătând subiecte ce țin de soluții de înfrumusețare. Am ales aceasta colaborare apreciind expertiza Daianei în integrarea fiolelor Babor în rutine de beauty, adaptate diverselor necesități ale pelii. Am asociat astfel cunoștințele Daianei în materie de skincare cu expertiza Babor și suntem convinși că vom veni în întâmpinarea multor persoane care caută soluții eficiente pentru condiția tipului lor de ten!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Cele patru rutine au fost concepute țintind patru nevoi ale tenului: luminozitate, desensibilizare, regenerare și pentru corectarea semnelor înaintării în vârstă.

Rutina GLOWING SKIN by Daiana Anghel

Ador tenul luminos motiv pentru care ador rutinele cu efect Glowing Skin. Tenul luminos emană sănătate și îl putem obține cu o rutină de îngrijire ce include aplicarea a două tipuri de fiole Babor: Vitamin C și Perfect Glow. Ambele tipuri de fiole au o textură lejeră și sunt prietenoase cu toate tipurile de ten și produse”, declară Daiana Anghel.

Fiolele Dr. Babor Vitamin C includ 20% vitamina C și acid linolenic și reprezintă o inovație în obținerea unui ten mai neted, luminos și puternic. 

Vitamina C stabilă contracarează îmbătrânirea cutanată cauzată de mediul înconjurător prin efectul său antioxidant și, în același timp, promovează sinteza colagenului, astfel încât liniile și ridurile să fie reduse. Acidul hialuronic și acidul linolenic hidratează pielea, luminează tenul și întăresc bariera cutanată pentru o protecție suplimentară împotriva factorilor externi de mediu și a îmbătrânirii premature a pielii, cauzată de mediul inconjurător.
Fiolele Babor Perfect Glow conțin concentrat de ingrediente active ce transformă imediat pielea obosită și palidă, redându-i strălucirea. Pigmenții delicati de strălucire și ingredientele valoroase din concentrat conferă pielii un ten cu aspect perfect, cu un efect de durată și prospețime.Rutina CALMING SKIN by Daiana Anghel
Dacă avem un ten sensibil sau sensibilizat după expunerea la soare sau utilizarea acizilor, a retinoizilor, combinația ideală pe care eu ador este de beta-glucan cu ceramide. Tocmai de aceea am și ales această combinație care este perfectă, lejeră, super reparatoare, ambele ingrediente având proprietăți calmante antiinflamatoare și merg pe absolut toate tipurile de ten. În general, este foarte greu să ne adresăm cu o rutină tuturor tipurilor de ten, însă avantajul acestor fiole este că au și o textură foarte lejeră ce intră foarte repede în piele”, declară Daiana Anghel.

Pentru a calma tenul sensibil, iritat, Daiana Anghel recomadă ca rutina de înfrumusețare să includă fiolele pe bază de Beta Glucan și Ceramide.

Fiolele Dr. Babor Beta-Glucan sunt o inovație pentru a obține imediat o piele calmă și mai protejată, grație acțiunii ingredienților beta-glucan și microargint. 

Pielea iritată și stresată are nevoie de o soluție de îngrijire delicată, dar intensivă. Fiolele Dr. Babor Beta-Glucan Power Ampoules calmează și relaxează imediat. Beta-glucanul, o polizaharidă bioactivă din drojdie, are un efect calmant și antiinflamator și, astfel, întărește sistemul de apărare propriu al pielii, reducând roșeața, iritația, senzația de tensiune și mâncărimea. 

Odată ce sistemul de apărare al pielii este din nou intact, beta-glucanul promovează, de asemenea, procesul de regenerare propriu al pielii. 

Iritațiile pielii sunt, de asemenea, contracarate prin combinația inovatoare cu microargint. Microargintul are un efect antibacterian și reduce iritațiile superficiale ale pielii și roșeața. Aplicat ca o cură de 7 zile, conceptul de ingrediente active al fiolelor Beta-Glucan Power Ampoules conduce la o piele mai puțin stresată, cu mai puține iritații.  

Fiolele Dr. Babor Ceramice întăresc bariera cutanată a pielii grație acțiunii ceramidelor și niacinamidelor.

Dacă pielea are o barieră protectoare slabită, factorii externi o pot afecta în fiecare zi și o pot supune la o presiune enormă. Fiolele Dr. Babor Ceramide Power Serum Ampoules acționează împotriva pielii stresate și sensibilizate cu un concept puternic de ingrediente active constând în ceramide și 2% niacinamide.
Pentru a proteja pielea pe termen lung și pentru a consolida în mod optim bariera, complexul de înaltă performanță inclus constă în ceramide 3 identice cu cele ale pielii (fosfolipide, sfingolipide și squalane), care se combină în mod optim cu lipidele membranare ale pielii. Ele repară, întăresc și îmbunătățesc funcția de barieră naturală a pielii. Previne deshidratarea, iar ceramidele sunt sutinute de 2% niacinamide prin întărirea barierei de protectie a pielii și prin reglarea conținutului de lipide.

Rutina REGENERATING SKIN by Daiana Anghel

Ceramidele au efect reparator, iar vitamina C efect antioxidant și regenerativ. Ambele împreună sunt perfecte pentru un ten obosit, tern, stresat, lipsit de luminozitate. Dacă vă întoarceți într-o călătorie, ați fost plecați într-o țară cu diferență de fus orar foarte mare sau în vacanță mai lungă, tenul niciodată nu este în starea lui perfectă atunci când schimbă mediul, când călătorim mult, și atunci eu îl numesc un ten stresat. Sau poate chiar trecem printr-o perioadă stresantă, iar acest lucru impactează și sănătatea tenului. Pentru o rutină de regenerare cu efect antistres, dimineața aplicăm fiolele cu vitamina C, iar seara fiolele cu ceramide”, explică Daiana.   

Pentru a obține o regerare a pielii, Daiana Anghel recomandă ca rutina de beauty să includă fiole pe bază de ceramide și vitamina C, mai exact Dr. Babor Beta-Glucan Power Ampoules și Dr. Babor Ceramide Power Serum Ampoules.  Rutina Antiaging Skin by Daiana Anghel

Rutina Anti-Aging pe bază de fiole Babor are efect antiaging corector, fiind dedicată unui ten matur. Acest ten este și ușor uscat așa că am combinat hidratare cu hrănire, cu multivitaminizare și, foarte important cu antioxidanți, în primul rând, cu vitamina C pentru luminozitate și de corectare a imperfecțiunilor precum petele hiperpigmentare”, spune Daiana Anghel.

Pentru corectarea semnelor de înaintare în vârstă, Daiana Anghel recomandă asocierea fiolelor Babor Hydra Plus, Multi Vitamin și Vitamin C.

See Also

Fiole concentrate Babor Hydra Plus conțin ingredient activ ce conferă o creștere imediată a hidratării multi-dimensionale și reprezintă o bază pentru un ten optim îngrijit.
Fiolele concentrate Babor Hydra Plus sunt recomandate tipului de ten foarte uscat care se confruntă cu un efect real de deshidratare. Datorită aportului intens de hidratare pe care îl oferă, fiolele concentrate Babor Hydra Plus reduc semnificativ aspectul liniilor și al ridurilor fine.

Fiolele concentrate Babor Hydra Plus conțin o schemă inteligentă de ingrediente active hidratante precum: acidul hialuronic, zaharidele și ProVitamina B5, astfel încât să fie garantat un aport intensiv de hidratare, pe toate nivelurile pielii. Hidratarea este menținută pentru o perioadă îndelungată de timp.

În centrul conceptului de ingredienți activi se află 1,3% acid hialuronic cu molecularitate scăzuta, care poate fi absorbit în mod optim de piele. Prin urmare, depozitele de hidratare sunt reumplute pe termen lung, bariera protectoare a pielii este susținută, iar liniile fine și ridurile cauzate de deshidratare sunt atenuate.

Aceste efecte sunt susținute suplimentar de zahărul marin conținut de algele rosii, zaharide vegetale și extractul de sfeclă de zahăr. Zaharul marin din algele rosii susține procesele naturale ale pielii prin stimularea propriei sinteze a acidului hialuronic a pielii. 

ProVitamina B5 protejează pielea de deshidratare și asigură efect de calmare. 

Datorita aportului intensiv de hidratare a fiolelor concentrate Babor Hydra Plus, pielea este imediat mai densă, mai proaspătă și intens hidratată. 

Fiole concentrate Babor Multi Vitamin reenergizează tenul matur și au efect de uniformizare și strălucire.
Ingredientele active din concentratul Babor Multi Vitamin sunt un adevărat impuls de vitamine ce oferă mai multă vitalitate. În acelasi timp, hrănesc tenul cu textura sa bogată de ulei-perle și îi furnizează lipide valoroase.

Datorita efectelor sale multiple asupra pielii, vitamina A este o parte integrantă a produselor cosmetice și un ingredient important în concentratul Multi Vitamine. În mediu lichid, vitamina A sprijină regenerarea pielii și îmbunătățește structura pielii, astfel încât pielea să devină revitalizată și mai strălucitoare. Complexul de ingrediente active din fiolele Babor Multi Vitamin conțin și ingredientul activ vitamina C. Vitamina C este bogata în antioxidanți naturali și asigură un ten luminos. Pe lângă efectul său antioxidant, îngrijirea cu vitamina C, atunci când este utilizată în mod regulat, poate ajuta la restabilirea uniformizării tenului, ce devine neted și proaspăt. 

Vitamina E are, de asemenea, proprietăți antioxidante și de eliminare a radicalilor și, astfel, susține protecția pielii împotriva factorilor de mediu legate de UV.
Niacinamida conținută în fiolă, vitamina B3, reprezintă, de asemenea, un adevărat ingredient de fortifiere, cu o gamă largă de proprietăți pentru piele. Niacinamida ajută la regenerarea și menținerea barierei naturale a pielii. 
Acest booster de vitamine asigură o piele optim îngrijită, revitalizată și împrospătată, rezistentă la factori externi din mediu.

Seturile de fiole personalizate, ce stau la baza ritualurilor concepute de Daiana Anghel, sunt disponibile online sau în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.  

CITESTE Si: Ten de portelan la orice varsta

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top