Now Reading
Stardust, noua colectie capsula Inais

Stardust, noua colectie capsula Inais

Stardust este tema de inspiratie pentru noua colectie INAIS! Stralucirea astrelor, efemerele comete, perseidele si “praful de stele” sunt elementele care se regasesc in noua colectie capsula INAIS, disponibila on-line pe www.inais.ro si expusa in showroom-ul Doro16.

Un costum de inspiratie masculina cu un sacou structurat si pantaloni drepti a primit tuse de lumina aurie, fiind “Luceafarul” colectiei.

 

Piese din catifea moale au fost improscate cu picuri ce amintesc de Caleea Lactee, iar puloverele moi au primit straluciri discrete.

Croielile tuturor item-urilor (jachete, pantaloni, pulovere si rochii) din colectia Stardust sunt relaxate si atemporale, oscileaza intre o stare de “ self-confidence” si relaxare.

Toate piesele vestimentare au fost gandite de designer-ul Ina Isbasescu in scopul de a transcede moda si trend-urile si de a se transforma in piese colectionabile.

Conform omului de stiinta si expertului Ashley King, toate elementele din corpul omenesc au fost create intr-o stea si multe provin din Supernovas, aceste fiind responsabile pentru elementele din tabelul periodic, deci suntem “praf de stele”?!

“Primăvara își intră tot mai mult în drepturi, așa că a sosit și vremea perfectă pentru a purta trench-ul, o piesă vestimentară indispensabilă acestui anotimp, pe care trebuie neapărat să o ai în garderoba ta! Nu numai că acesta este perfect pentru vremea de afară, dar te și ajută să arăți elegant, fără efort, oriunde ai merge!”, spun reprezentantii brand-ului.

Dacă ne întoarcem în timp, aflăm că trench-ul a luat formă de la o țesătură unică, rezistentă la apă și a fost creat pentru activitățile militare, pentru a aduce ultra-confort și funcționalitate trupelor britanice.

See Also

Trench-urile, care au fost gândite să reziste la noroi și stropi de ploaie, astăzi, se folosesc atât ca o piesă vestimentară elegantă, cât și ca o armă puternică pentru a rezista schimbărilor bruște de vreme, specifice primăverii.

INAIS s-a decis să rescrie istoria pentru tine și a creat două trench-uri cu totul speciale, BlackSkin și StarDust, stropite de o ploaie de stele, astfel încât să poți purta stelele pe umeri în fiecare zi și noapte, oriunde ai merge.

INAIS oferă 2 variante, astfel încât să poți alege ce ti se potrivește mai bine: lookul clasic, pe care ți-l oferă trench-ul BlackSkin sau un look îndrăzneț și extravagant, pe care ți-l oferă trench-ul StarDust.

Orice ai alege, oricum te vei simți comod în ele! Așa că lasă trench-ul să te însoțească la orice eveniment, de dimineața, până seara, în această primăvară!

CITESTE SI: Ce sa porti la birou pentru o imagine casual-chic?!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top