Now Reading
Summer House: Martha’s Vineyard debuteaza la Hayu

Summer House: Martha’s Vineyard debuteaza la Hayu

Inca de anul trecut romanii au acces la o noua platforma de streaming Hayu, oferita de NBCUniversal International în peste 40 de țări. In aceasta primavara, Hayu sarbatoreste cultura contemporana prin programe atragatoare si noi!

The Real Housewives of Atlanta” și noul reality show “Summer House: Martha’s Vineyard” sunt cele mai noi propuneri Hayu pentru diverstimentul primaverii. 
Daca petreci mult timp in fata micilor ecrane, poti calatori cu Hayu în nordul Statelor Unite și poti patrunde într-o enclavă exclusivistă, mai exact în “Summer House:
Martha’s Vineyard“.


De peste 100 de ani, turiștii de culoare s-au adunat la Martha’s Vineyard, o insulă la sud de Cape Cod (Massachusetts), care a fost una dintre primele destinații de la malul mării unde afro-americanii puteau să meargă în vacanță și să cumpere proprietăți. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu plaje curate, bărci romantice cu pânze, căsuțe colorate care par făcute din turtă dulce și o identitate
culturală solidă, acest sanctuar estival a devenit locul de evadare preferat al celor bogați, celebri și conectați politic.

Summer House: Martha’s Vineyard” urmărește un grup de 12 prieteni care se bucură
de o escapadă pe această insulă. Înconjurați de petreceri pe plajă, cine decadente și iubiri de-o vară, acești tineri profesioniști și antreprenori de culoare sunt gata de distracție și de dramatism.
În “Summer House: Martha’s Vineyard” prietenii care se cunosc de ani de zile, abia așteaptă să-și facă de cap în această vară, răsfățându-se pe această insulă cu experiențe culturale și activități exclusiviste, în timp ce învață să-și depășească obstacolele personale.

The Real Housewives of Atlanta” revine cu sezonul 15 în care apar soțiile Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton și Sanya Richards-Ross. Prietenele lor, Monyetta Shaw-Carter și Courtney Rhodes, apar și ele în emisiune. Cu toate aceste prietenii puse sub semnul întrebării, acuzații care provoacă mult tam-tam și anunțuri șocante despre divorțuri, vor reuși oare aceste femei să aibă parte și de vibrații pozitive?!

See Also

Un serviciu SVOD marca NBCUniversal, Hayu difuzează toate episoadele și toate sezoanele dintr-o selecție largă de francize de tip reality-show, într-un singur loc. Acesta este disponibil în peste 40 de piețe pe o mare varietate de
dispozitive (mobil, tabletă, laptop, televizoare smart și anumite tipuri de console), pe
www.Hayu.com.
Hayu oferă un întreg univers de emisiuni de tip reality, cu peste 300 de emisiuni, peste 9.000 de episode și o selecție de filme care pot fi descărcate și urmărite oricând, fără reclame. Majoritatea emisiunilor sunt difuzate pe platformă în aceeași zi ca în SUA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2023 TheMooDBoard. ConceptFactory.ro all rights reserved

Scroll To Top